Delicatessen Venlo

Vraagt u zich ook weleens af hoe men in Engeland ontbijt en waar je de spullen voor een echt Brits ontbijt kunt halen? Of bent u zelf verzot op allerlei Britse artikelen, die in Nederland vrijwel niet te krijgen zijn? Dan zijn wij de winkel voor u. Wij zijn een Engelse shop waar u allerlei Britse spullen kunt krijgen. U kunt bij ons in onze fysieke winkel terecht voor Engelse delicatessen in Venlo, maar u kunt ook gemakkelijk online van alles en nog wat bij ons bestellen. Neem dus vooral een kijkje bij al onze heerlijke delicatessen in Venlo.

Wat voor delicatessen verkopen wij in Venlo?

Als echte Engelse winkel verkopen wij veel verschillende producten. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor bakproducten. Misschien bent u net als wij wel enorm fan van The Great British Bake Off. U kunt voor allerlei soorten producten voor baksels bij onze British shop terecht. Verder denkt u bij Engeland wellicht aan pubs en de bijbehorende alcoholische dranken. Wij verkopen dan ook een ruime collectie bieren en ciders die u misschien nog nooit geproefd heeft. Andere delicatessen in Venlo zijn bijvoorbeeld allerlei soorten Engelse snacks. Het zou goed kunnen dat u deze al vaak in verschillende series hebt gezien, maar nu kunt u ze eindelijk ook zelf proeven. 

 

Van koekjes tot chips tot chocola, alle hapjes en tussendoortjes kunt u bij ons aanschaffen. Naast kleine hapjes en bier staat Engeland natuurlijk nog om een aantal andere dingen bekend. Zo wordt er bijvoorbeeld vaak gezegd dat wij veel en veelvuldig thee drinken. U kunt bij ons dus vele soorten echte Engelse thee kopen. Naast thee zijn er nog vele andere Engelse delicatessen in Venlo te vinden. We nodigen u van harte uit om een keertje een kijkje te nemen in onze winkel in Venlo of op onze website.

Kaarsen

Waarvan we overigens een heleboel verschillende soorten verkopen, maar waar we het nog niet over hebben gehad, zijn kaarsen. Wij verkopen meer dan honderd verschillende echte Yankee kaarsen. Deze zijn in vele verschillende vormen, maten en geuren te krijgen. Zo zit er altijd wel een kaars tussen die u wilt kopen. Vanwege onze goede banden met Engeland, kunnen wij ervoor zorgen dat u bij ons niet teveel betaalt. Hierdoor zijn wij het adres om alle Britse delicatessen in Venlo te halen. Maar ook als u niet in de buurt van Venlo woont, kunt u onze spullen gemakkelijk online bestellen.

Delicatessen Venlo

Get in touch

Gasthuisstraat 22, 5911 JK Venlo. The Netherlands.

(+31)077 352 4538
info@debruinstaceyliving.com

Hours

Tuesday to Saturday: 10:00 - 17:00
Sunday: 11:00 - 16:30
Monday: Closed

COVID-19

Our store and our webshop is open and running as usual. We took the advised measurements from the government inside the store. You are more then welcome to come and visit us.