The English shop

Engeland staat misschien niet heel erg bekend als land met een ingewikkelde en uitgebreide keuken, maar dat betekent niet dat wij geen spullen hebben die de moeite waard zijn. Denkt u bijvoorbeeld maar eens aan de vele theesoorten die wij in Engeland verkopen. Engelse mensen worden niet voor niets liefkozend theedrinkers genoemd. Ook bieren en pubs zitten vaak tussen de eerste gedachten van mensen als ze aan Engeland denken. Deze verkopen wij dan ook in The English shop. Al deze spullen en nog veel meer delicatessen in Venlo verkopen wij nu in Nederland. U hoeft niet langer naar Engeland toe voor echte Engelse thee, kaarsen of andere spullen, maar u kunt deze gemakkelijk bij ons krijgen. Zo zorgt u er ook voor dat u bespaart op het importeren van Engelse producten, aangezien wij dat voor u doen.

The English shop in Venlo

Wij zijn dus een winkel die allerlei Engelse delicatessen en producten in Nederland verkoopt. U kunt bij ons terecht voor allerlei uiteenlopende producten. Van snacks als koekjes en chips tot bieren van merken als Guinness en Bulmers, u vindt het allemaal bij ons. Verder verkopen wij vele verschillende kaarsen. The English shop verkoopt uiteraard alleen maar echte Yankee kaarsen, dus u bent er zeker van dat het prachtige kaarsen zijn die heerlijk ruiken. Met de kaarsen en andere spullen van The English shop kunt u uw huis gemakkelijk een beetje meer Engels maken en voelt u zich al snel in de Engelse sferen.

U kunt ook online terecht bij The English shop

Waarvan we overigens een heleboel verschillende soorten verkopen, maar waar we het nog niet over hebben gehad, zijn kaarsen. Wij verkopen meer dan honderd verschillende echte Yankee kaarsen. Deze zijn in vele verschillende vormen, maten en geuren te krijgen. Zo zit er altijd wel een kaars tussen die u wilt kopen. Vanwege onze goede banden met Engeland, kunnen wij ervoor zorgen dat u bij ons niet teveel betaalt. Hierdoor zijn wij het adres om alle Britse delicatessen in Venlo te halen. Maar ook als u niet in de buurt van Venlo woont, kunt u onze spullen gemakkelijk online bestellen.

Geïnteresseerd in wat wij allemaal te bieden hebben in The English shop?

Kom dan vooral langs. Wij staan voor u klaar en hopen dat u precies vindt waar u naar zoekt. Of dit nu receptenboeken zijn met echte Britse recepten of een aantal snacks voor een feestje dat u organiseert, wij hebben het voor u. Graag zien wij u dus terug in The English shop in Venlo of online op onze webshop.

Get in touch

Gasthuisstraat 22, 5911 JK Venlo. The Netherlands.

(+31)077 352 4538
info@debruinstaceyliving.com

Hours

Tuesday to Saturday: 10:00 - 17:00
Sunday: 11:00 - 16:30
Monday: Closed

COVID-19

Our store and our webshop is open and running as usual. We took the advised measurements from the government inside the store. You are more then welcome to come and visit us.